I sommar kommer vi att köra Sommarkul på söder med start från onsdagen v.26 fram till onsdagen v.35. Vi börjar nere i Smedbyparken kl 16.00 och kör till ungefär kl 20.00. De två sista gångerna(vecka 34 & 35) kommer vi köra Sommarkul i kyrkans trädgård på Tegnérgatan 3 i Huskvarna.
Sommarkul är för alla åldrar men riktar in sig mest på barn & familjer. Det kommer finnas hoppborgar, sumo-dräkter, popcorn, sockervadd, ansiktsmålning och mycket mer, så varmt välkommen till Smedbyparken i Huskvarna, onsdagar från kl.16.00!

Lördagen den 17 juni har Smeden sin invigning och då tänkte vi som kyrka ställa upp en hoppborg där och visa att vi finns, här finns det ett stort behov av volontärer så har du några timmar ledigt på lördag så skriv gärna upp dig, se formuläret nedan. Det finns två pass du kan välja på, förmiddagspasset(kl 10-14) eller eftermiddagspasset(kl 14-18).

Vill du hjälpa till?
För att göra detta behövs volontärer och känner du att detta är något du vill vara med och hjälpa till med så kan du fylla i formuläret nedan. Alla behövs oavsett ålder, vi alla har något att komma med och tänk vad fantastiskt det är att få vara med och göra detta till en fantastisk sommar för de barn och familjer som finns i vår stad.
När du har anmält dig så kommer du bli kontaktad när den eller de onsdagar du har kryssat i börjar närma sig.

Har du några frågor kan du höra av dig till Johan Ljung 073-53 97 340 eller maila info@huskvarna.pingst.se