Nu sitter vi på flygplatsen i Conkry och om någon timme är det dags för oss att bege oss hemåt. Jag sitter här med en väldigt glad och tacksam grupp. Men jag ska försöka sammanfatta, de senaste dagarna.
Efter 5 intensiva dagar med kampanjmöten så avslutade vi detta med ett söndagförmiddagsmöte. En fantastisk avslutning där vi fick möta många människor. Vi tror också att detta är en bra start för en församling.

img_6351
Efter gudstjänsten så åkte vi i väg till stranden för att vila upp oss och utvärdera resan. Utvärderingen kan nog sammanfattas; En fantastisk resa!
För många så började resan lite lätt oroligt. Men den slutar med succé. Glädjen över att möta och lära känna människor här har verkligen rört vid våra hjärtan.
Måste ju bara få berätta att ett dygn på stranden satt inte helt fel. Efter lite problem med bilen så kom vi äntligen fram till Belair. Vi fick tid att både lyssna till bland annat Williams (samfundsledare) historia, lata oss och bada. Tacksam!
Idag startade vi resan hem kl 8 i från hotellet i Belair och kom fram till Conakry vid kl 13. Här fick vi mat och ett par timmar vila. Själv fick jag chans att sitta ner med Williams och Ballah och utvärdera resan med dem. De är väldigt glada och tacksamma för pingstkyrkan i Huskvarna och de hälsar församlingen och tackar för att vi sänt missionärer. Jag kan bara stämma in. Jag är väldigt stolt över vår församling som är med och stöder och sänder unga människor för att en viktig insats.
Jag är övertygad om att detta även kommer innebära välsignelse för vår församling!

Jag vill avsluta med bibelordet som jag predikade ifrån sista dagen på kampanjen som får sammanfatta.
”Alla tullindrivare och syndare sökte sig till Jesus för att höra honom. Fariseerna och de skriftlärda förargade sig och sade: »Den mannen umgås med syndare och äter med dem.« Då gav han dem denna liknelse: »Om någon av er har hundra får och tappar bort ett av dem, lämnar han då inte de nittionio i öknen och går och letar efter det borttappade tills han hittar det? Och när han hittar det blir han glad och lägger det över axlarna. Och när han kommer hem samlar han sina vänner och grannar och säger till dem: Gläd er med mig, jag har hittat fåret som jag hade förlorat. Jag säger er: på samma sätt blir det större glädje i himlen över en enda syndare som omvänder sig än över nittionio rättfärdiga som inte behöver omvända sig.”
Lukasevangeliet 15:1-7 B2000
Johan Ericson

img_6361