img_6313

Efter en till varm natt vaknade vi upp i Boffa. Vi började dagen med frukost som var vitt bröd och en äggomelett. När vi ätit gick vi ner till marknaden. Några köpte tyg och lämnade in till en skräddare så de skulle bli skjortor och kjolar andra köpte fotbollströjor. Planeringen här är alltid lite oklar känns mest som de improviserar. Idag skulle några åka till skolor och dela ut böcker och några åka till en by men när vi skulle åka var böckerna redan utdelade så alla åkte till en by utanför stan. Efter ca 30 min på vägar som var mer som stigar var vi framme vid byn vi skulle besöka. När byn hade samlats så började en av pastorerna att presentera oss och inledde mötet. Efter de predikade Louise evangeliet. Flera svarade på frälsningsinbjudan och flera blev helande. En med nersatt syn fick tillbaka den, en annan med dålig rygg blev bra igen. När vi kom tillbaka till hotellet var de så varmt att man inte orkade göra mer än att ligga i sängen där fläkten finns. Utan den hade de varit jobbigt. Efter lite mat och vila var de dags för kampanjmöte igen. Linnea och Adam hade warmup och Nima predikade evangeliet. Många svarade på frälsningsinbjudan och flera vittnade om hur Gud hade helat dom under förbönen. En man kom dit i rullstol men kunde ta sina första steg på 18 år. En kille hade inte kunnat gå på 9 år men gick fram och tillbaka framför scenen. Ser redan fram emot vad Gud kommer göra imorgon. Nu ska vi gå och lägga oss och är sjukt tacksam att vi har ström ikväll så fläkten fungerar!

/Jonathan Bolin