Som många av er vet

har det nu under sportlovet pågått två stycken skidläger som kyrkan har arrangerat. Ett har varit till Kittelfjäll där ungdomar från 7:an har åkt och det andra har varit till Borlänge där ungdomar i mellanstadieåldern har varit välkomna. Jag fick äran att vara ledare under Borlängelägret tillsammans med andra fantastiska ledare!

Lägret pågick i 4 dagar då vi kom upp i lördags kväll och kom hem i tisdags kväll. Vi har haft helt fantastiska skiddagar med otroligt vackert väder, inte ett enda nederbörd som vi insåg att det varit gott om på många andra skidställen i Sverige…. På kvällarna har vi haft andakt och aktiviteter. Jag, Amanda Junhammar och David Linden har varit ansvariga för aktiviteterna under resan och Robert Andersson har predikat. Vi har även haft utmaningar man ska göra i backen för att samla ihop poäng till sitt lag. Under resan har vi fått fantastiskt god mat av våra fina mattanter som har tillagat hela tiden, men som alla vet är det inget riktigt läger utan fika!
Jag vill bara säga ett stort varmt tack till alla barn och ledare som var med på resan, och tack för att jag fick vara delaktig under detta finfina läger!

 

Elli

Borlange2015_3 Borlange2015_2 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset