(Mer information om UNITE15 – VÅGA GÅ)

Precis som över 1000 andra ungdomar så firade jag in 2015 på UNITE15 i Pingstkyrkan Jönköping.

Det var en helt fantastisk nyårsafton som innehöll lovsång, predikan, seminarier, underbara vänner och årets fetaste fest. Ungefär en timme innan tolvslaget var det gudstjänst med lovsång och predikan, då fick man även lägga lappar i en tunna med vad man ville lämna bakom med 2014. Denna tunna brändes sedan upp. Man fick även lägga lappar i en vas vad man hade för förväntningar på det nya året. Det var också nattvard och jag med många fler avslutade året med att få ett helande! Under tolvslaget var det trångt, varmt och helt fantastisk. Konfettikanoner exploderade över hela kyrksalen och hela salen bokstavligen gungade. Det gör mig så glad att över 1000 ungdomar valde att fira in det nya året i en kyrka, utan en enda droppe alkohol vilket är ovanligt i vår ålder. Klockan tre började jag och många volontärer med mig städa kyrksalen från de tusentals konfettibitar som kommit ner från taket under tolvslaget. Låt mig säga att man hittade konfetti där man aldrig trodde att man skulle hitta det.

Tack Pingst Jönköping för att ni var värdar för årets grymmaste fest med Gud i centrum!

Hoppas vi ses om ett år igen!
//Elli

Unite2015_1 Unite2015_2 Unite2015_3 Unite2015_4 Unite2015_5